Succesvolle Hospice Drive

Wim Bosch de organisator van de Hospicedrive en Koos Vrieze, voorzitter van de Nederlandse BridgeBond.

Met ruim 100 paren vond zaterdag 7 maart de jaarlijkse Hospice Drive plaats. De opbrengst van deze drive wordt benut voor de de nieuwbouw van het Hospice. Onder deskundige leiding van wedstrijdleider Henk Slagmolen verliep de drive zonder problemen. Toine van Hoof, bridgejournalist en vooraanstaand bridger, leerde de aanwezigen hoe je bij een bepaalde kaartverdeling toch een klein Slem kon halen. Natuurlijk won Toine Hoof en zijn bridgepartner Janine van Ipenburg de drive, maar zij deden buiten mededinging mee. De eerste prijs ging naar het paar Evert-Jan Grezel en Ton Evers van Bridgeclub Winschoten.

Een sfeerbeeld van de bridgezaal.

De uitslag kunt u vinden op de uitslagenpagina (Uitslagen/Uitslagen NBB) of klik hier. Door Sigrid Hummelen zijn vele foto’s gemaakt die u op de fotopagina (Diversen/Foto’s) kunt vinden of klik hier. Ook willen wij u het RTV Drenthe nieuws niet onthouden. Klik daarvoor hier.

Koos Vrieze wordt geïnterviewd door RTV Drenthe.

Tenslotte werden alle sponsoren bedankt en last but not least het Bestuur en de TC van Bridgeclub Assen 1935.

Eén antwoord op “Succesvolle Hospice Drive”

  1. Wij zijn blij met deze dag van de hospice drive. Een geweldig gezellige drive met heerlijk eten, plezierige mensen, welwillende bidgedeelnemers, een grandioze organisatie etc. Een prachtige feestdag voor maar € 30 per persoon. Al zou deze dag niet bestemd zijn voor een goed doel, dan nog was het een koopje!
    Maar,………met deze bridge drive ondersteunden we ook een goed doel, het hospice in Assen!
    Volgen jaar zijn wij weer van de partij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.