Overlijden Kees Horn

Wij ontvingen het trieste bericht dat Kees Horn op 2 oktober jongstleden onverwacht is overleden.
Kees is in 2010 lid geworden van Assen 2010. De club welke is opgericht door de cursisten van het project Denken en Doen welke door Henk Slagmolen was georganiseerd en later is samengegaan met Assen35..
Kees kon weliswaar bridgen maar heeft de cursus toen gevolgd om zijn bridgekennis op te frissen en dat is met succes gelukt. Al gaf Kees zelf aan dat hij een avontuurlijk bridger was, met andere woorden hij bood nog wel eens risicovol waardoor hij een top haalde en een volgende keer ging het helaas mis. Maar hij was altijd enthousiast en zo zullen we hem ook herinneren. Wij wensen zijn partner Tineke, zijn kinderen, klein en achterkleinkinderen veel sterkte met dit verlies.


Het bestuur van Bridgeclub Assen 1935.

Eén antwoord op “Overlijden Kees Horn”

  1. Kees is heel veel jaren mijn partner geweest en ik heb vreselijk veel plezier met hem gehad. Zelfs toen hij geen gebit had sloeg hij geen bridgesessie over. We zijn zelfs maandagmiddagkampioen geweest en wat was hij trots op dit resultaat. Hij was een echte vriend en had humor. Wat een aardige man. Ik zal hem missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.