Fusie definitief afgerond

Gisteren is door ondertekening van de fusieakte bij de notaris het fusieproces tot afronding gekomen. Dit betekent officieel dat Fouraces nu niet meer bestaat, dat BC35 verder gaat onder de naam Bridgeclub Assen 1935 met aangepaste statuten. De eigendommen en de leden zijn overgegaan naar Assen35. U kunt de akte inzien onder de pagina Alleen voor Leden. Tevens vindt u daar al de notulen van de ALV van 4 september j.l. Het benoemde Lid van Verdienste Nils Honhoff heeft een reactie gegeven op zijn benoeming (zie elders op de website). Op 6 september is een afvaardiging bij Max Aardema op bezoek geweest om hem de oorkonde behorend bij het erelidmaatschap te overhandigen. Ook zijn reactie kunt u lezen onder de rubriek Recente reacties.

Op bezoek bij de notaris.
Op bezoek bij de notaris.
Oorkonde voor Max.
Oorkonde voor Max.

2 antwoorden op “Fusie definitief afgerond”

  1. Ik feliciteer de “alles voorbereidende commissie” met het bereikte resultaat van onze fusie. Ik wens ons nieuwe bestuur veel succes en ik hoop dat jullie veel plezier aan deze nieuwe taak zult beleven.
    Dinsdag 11 sept. was reeds een sfeervolle plaatsingsavond, maar ik geef jullie wel in overweging slechts 1 pauze – na de derde ronde – in te schakelen. Voor 2 pauzes is de club aantoonbaar te groot.

    1. ik wens het nieuwe bestuur veel succes toe en ik sluit mij volledig aan bij het voorstel
      van adrie betreffende de pauze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.