Over ons

Uit de as van 3 bridgeverenigingen is een zeer enthousiaste bridgeclub in Assen ontstaan: Bridgeclub Assen 1935. Al tijdens de fusieplannen ontstond er al een nieuw elan. Professionele aanpak, persoonlijke aandacht en het oog gericht op de toekomst zijn de sleutelwoorden.

Wij hebben 3 speelmogelijkheden in de week: maandagmiddag, dinsdagavond en woensdagmiddag. De locaties waar wij spelen behoren tot de mooiste van Assen. Door de grote toeloop van leden is onze contributie relatief laag. Op maandagmiddag spelen wij 5 ronden en op dinsdagavond en woensdagmiddag 6. Op dinsdagavond kun je ook 5 ronden spelen wanneer je dat i.v.m. persoonlijke redenen beter uitkomt.

Naast de gezellige speelmiddagen en -avonden kun je ook districtscompetitie spelen (paren en viertallen).

Wij vinden bridgen fantastisch. Waarom bridgen? Het antwoord vind je op pagina Bridgen? of door hier te klikken. Daarom willen wij bridgen niet voor ons zelf houden. Wij willen u leren bridgen en organiseren regelmatig bridgecursussen voor beginners. U kunt zich nu direct aanmelden hiervoor. Bekijk de pagina Bridgecursussen of klik hier. Tijdens deze cursus kun je al wennen om in onze club mee te spelen. Je zult merken dat je het bridgen leuk en spanned gaat vinden. Er is geen weg terug: Je hebt de beste vrijetijdsbesteding aangeboord die je je maar kan wensen.

Waarin blinken wij uit:

  • geen strafscores wanneer je niet komt (al kun je bijna het hele seizoen niet spelen);
  • op dinsdagavond structureel de mogelijkheid om 5 i.p.v. 6 ronden te spelen;
  • door op beide locaties te spelen scheelt dat veel contributie;
  • de contributie wordt bij opzeggen en lid worden op maandbasisverrekend verrekend;
  • innovativiteit (wij staan open voor nieuwe dingen);
  • afmelden gaat snel door bijzonder geautomatiseerd afmeldingsformulier.

Op deze website kun je veel over ons en het bridgen lezen.

WELKOM