Assen35 kampioen hoofdklasse!

De kampioenen die in wisselende samenstelling het eerste viertal van Assen35 vormden. V.l.n.r. Bertus Patoor, Henk Santing, Pieter Ausma, Willem Struik Gert Rietveld en Gerard Arling.

Het eerste viertal van Assen35 begon weliswaar met een ruime voorsprong op nummer twee (het eerste team van BC Vries) aan de laatste zitting van de districtsviertallen competitie. Er moest echter nog wel een voldoende resultaat tegen hetzelfde team van BC Vries worden neergezet. Door een overtuigende 14-6 overwinning werd het kampioenschap behaald en daarmee ook het recht om naar de tweede divisie (landelijk niveau) te promoveren.

Viertaltafel 1: v.l.n.r. Willem Swart (BC Vries), Bertus Pastoor, Pieter Ausma (toeschouwer), Gerard van Ouwendorp (BC Vries) en Henk Santing. Toeschouwers mogen niet signaleren…
Viertaltafel 2: v.l.n.r. Jaap van der Veen (BC Vries), Gert Rietveld, Steef Engelsman (BC Vries) en Gerard Arling.

Het tweede team heeft zonder te spelen reglementair gewonnen en zich daardoor kunnen handhaven in de eerste klasse. Het derde team heeft weten te winnen van nummer twee op de ranglijst waardoor beide teams van plaats hebben gewisseld en ons derde team afhankelijk van de promotie omstandigheden het recht krijgt om te promoveren van de tweede naar de eerste klasse. Voor uitslagen klik hier.

Eén antwoord op “Assen35 kampioen hoofdklasse!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.