Rekenprogramma van slag

Screenfoto
Foutmelding op de PC van de TC

Er ging iets mis met het nieuwe rekenprogramma van de NBB. Zowel maandag als dinsdag moesten wij overschakelen op briefjes waar de score opgeschreven werd en na het spel ingeleverd moest worden bij de wedstrijdleider. Dat betekende dat er niet direct een uitslag bekend gemaakt kon worden. We hopen dat het volgende week allemaal weer in orde is.

Elk nadeel “hebt” zijn voordeel… Je kon nu geheel ontspannen bridgen omdat je niet direct geconfronteerd werd met hoe anderen het spel gespeeld hadden. Misschien een idee om het zo nog eens te doen?

7 gedachten over “Rekenprogramma van slag”

 1. Reuze knap dat nu de uitslag er al is. Vooral compliment aan Ali Huizing
  Ik vond de avond erg rommelig maar later kwam er wat meer ontspanning.

 2. Hartelijk dank voor het publiceren van de uitslag!

  Nils en ik hebben er al weer naar gekeken en ervan geleerd. Fijn!

  Hanneke Klaver

 3. Jammer dat het nieuwe jaar op deze wijze van start is gegaan, maar alle hulde aan de TC voor de snelle verwerking van de resultaten.

 4. Er is geen enkele reden om het nog eens zo te doen! De TC heeft hier veel stress van gehad op de spelmomenten en daarnaast (met name Ali en Johannes) nog enorm veel nawerk van gehad op de volgende dag.

 5. Ik vond het nadeel toch groter dan het voordeel. Zoiets kan gebeuren, no hard feelings. Herhalen dat met de briefjes dat hoeft voor mij niet. Gr. Corrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.